Pages

Thursday, March 25, 2010

Tempahan Krimpuff da Baby Cheese Tart


Krimpuff

Tempahan Krimpuff dengan baby cheese tart dari siti... kmal buat tempahan ini dalam keadaan kelam kabut sebab dlm masa yg sama kena siap dan hantar tempahan cc door gift dari nor pokok sena..
Siti janji nak ambik tempahan dekat tol... asib baik semua berjalan tanpa masalah...CC doorgift kmal sempat hantar dan tempahan dari siti pun sempat bagi..tkasih siti atas pemberia nasi lemak tu...sedapp.. buat sendiri ke....


Baby Cheese Tart



Baby Cheese tart ni pun tempahan dari siti.. maaf ye..kmal tak perasan pulak siti ak blueberry cheese tart.

Krimpuff
Min order 50 biji RM 30.00

1 comments:

Zaliedana said...

Salam kak mal..Hari ni baru tgk blog nih..Psal tart tu xpe kak,janji kak wat sedap n mmg puas hati..Ermm nsi lmak tu wat sendiri pgi2 tu..Ishk malu la plk Kak mal puji,Kakmal kan slh sorang sifu msakan..

Post a Comment