Pages

Thursday, December 16, 2010

Gambar diciplak..



Saksikan lah... ini pic yg kmal ambik utk diletak dalam Fotopages
kmal... untuk promot kedai kmal kat Asetar ni...

Heater atas Fotopages kmal pun ada gambar Lamb Chop ni..


Pagi tadi bula peti surat ada surat2 dan sebuah bku iklan
selak..punya selak...aikkk... gambar iklan Lamb Chop ni
sebiji macam kmal punya... apa lagi sibuk cari balik dr
Fotopages... bila jumpa..sah... ini pic kmal punya...
Malas la kan nak pjg cite..tapi rasanya lebih elok restoren
ni guna pic menu sendiri untuk promot restoren sendiri...
yang tak syoknye..kedai ni kat Asetar gak..dekat je dgn
rumah kmal.


Tengok le sendiri....

7 comments:

SHAZA said...

aah ler sejibik kak mal punya pikcas....

hana said...

uishh restoran pong wat kije gini... maknanya tak leh caya gak gamba2 yg ada kat restoran2 erk kak erk... takot indah gambo dr rupa..

Jasmeen Home Delight said...

laaaaaaaarr...kene gakk.ni lagik naya..restoran ciplak..ni kan kak, sah budak yg buat banner nih..dia tau, cilok jer gambo dr internet,,akk jumpa la tokey rstoran..mntk mkn free 5 tahunnnn..hahahha

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

senang je keje dorang yekk... amik gambor org pastu ngaku dia yg punya.. kalau order nih sah2 takkan serupa mcm dlm gambor... yelah dah gambor pun kak mal yg punya.. tp mcm meen ckp.. mungkin gak org yg buat banner tu yg main cilok gambor.. apa2pun.. k.mal boleh call kedai tu bgtau pasal hal ni.. mana tau leh dpt royalti ke.. hehehe...

Hann said...

kmal..
kat mana restoran nih?
kmak nak terjah? nak geng? jom! saya temankan..
ishh.. geram nih!

ieda said...

lorrrrrrr awatlah jadi mcm nie .. kalau mintak izin sure kita x lokek kan kak .. setakat pic nie .. janji minta izin dulu .. elok2 lah kann .. huhuhu

dilaOHdila said...

amik jalan mudah lah tu
dia tahu nak hire photographer mahai
passtu cillok gambaq hak org lain
antaq email jar kakmal biaq depa taw

Post a Comment