Pages

Monday, February 7, 2011

AMANI MIASARA BINTI MUSTAZA


Masa ni kul 5.30 petang..kmal baru je keluar dari Labor room..

Assalamualaikum, Alhamdulillah..dengan berkat doa dari semua
Kmal dah selamat bersalin pada 02.02.2011 jam 12.43 thari.. dan
Alhamdulillah sekali lagi..sebab dikurniakan bby girl yang sihat seberat
2.74 kg.
Pada 01.02.2011..kmal kena ke HSB untuk temujanji dgn pakar..
Masa jumpa doc.. masa check tekanan darah kma tinggi sikit dari selalu
..doc scan tengok kedudukan bby..kepala dah kebawah dan kmal dah masuk
38 minggu... dan doc... "masuk wad terus hari ni..doc bagi bersalin... aduh..
lg tinggi le darah kmal bila dengar... tp nak buat mcmana..janji semua
selamat.. pagi 01.01.2011 kmal kena masuk wad di HSB.. esok nye 02.02.2111
lepas subuh pg.. dalam kul 07.15 doc nak masuk ubat utk induce... masa doc nak
masuk ubat..rupanye kmal dah buka 3cm..tp doc masuk jugak ubat supaya lg
cepat...dalam kul 8.30 pg..dah rasa sikit..hingga kul 12.00 thari selang 3 minit rasa
sakit..terus maklum pd nurse dan bila doc check dah buka 4cm..12.45 kmal masuk
labor room.. jam 02.43..kmal dah selamat bersalin... dengan mudah dan selamat.

Perkenalkan... AMANI MIASARA...






10 comments:

Adnazthie said...

Assalam..TAHNIAH n selamat datang ke dunia kami Amani Miasara

izahdaut said...

tahniah kmal..geram betul tengok baby girl ni..bersiihhh suci sungguh.geram nak cium cium..pandai tu berjaga mata terbuka je..ishh geram!!

Fiza Nordin said...

as salam k mal....tahniah kak! sungguh2la tak tau yg akak pregnant, perghhh ketinggalan keretapi sungguh saye neh.... last n3 mai sini pasal restoran salsabila kidnap gambar tu....hihihiii

comey sungguh, seindah namanye....peluk cium untuk baby dr acik pija ye.... :D

selamat berpantang ye kak.... dah penghujung dah noooo

khatijah77 said...

assalamualaikum kmal..tahniah dpat bby girl..cantik nama secantik orangnya..peluk cium untuk amani...

AZLINA said...

Tahniah buat kmal & famili atas kelahiran baby Miasara. Tersangat la comeinya...geram betul la! Selamat Berpantang ya!!!

|| syazwaniadnan || said...

tahniah, k.amal..
satu2nya bunga yang kembang dikelilingi kumbang2 yang hensem. hehe

wani doakan agar amani miasara menjadi anak yang solehah, dan taat pada perintah Allah, rasulullah dan ibu bapanya :)

fieda said...

tahniah....akhirnya dapat juga baby girl buat penyeri keluarga....

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam k.mal...

saya baru je masuk opis arini dari cuti cny.. masuk blog tgk2 ada gambar bb dlm blog akak.. alahaiiiii.. cumelllnyerrr amani miasara... geram acik tengok tauu! tahniah kak.. akhirnya doa akak & suami dimakbulkan juga dengan kehadiran miasara dlm family akak... syukur dipermudahkan akak bersalin.. geram betul tengok miasara tu.. comelll... gebussss!! peluk cium saya utk miasara ye... & untuk akak.. selamat berpantang...

kswsk said...

selamat menerima puteri ye kak..sure berseri2 umah akk pasni sbb dah ada bunga...hehehehe

Ruziawati Bukhari said...

kmal tahniah.. baby comel! selamat berpantang kak! jg diri dan baby baek2 ok?

Post a Comment